Informatieavond Sint-Oedenrode dinsdag 29 november

Informatieavond Sint-Oedenrode dinsdag 29 november

Informatieavond Sint-Oedenrode dinsdag 29 november

Op dinsdag 29 november organiseert gemeente Sint-Oedenrode de informatieavond ‘Sint-Oedenrode leeft en werkt met water’. De bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) bij de Helden van Kien, Bremhorst 1 in Sint-Oedenrode. Tijdens de bijeenkomst wordt toelichting gegeven op de aanpak van Mozaïek Dommelvallei en de vier projecten in Sint-Oedenrode die hier onderdeel van zijn; de zuidelijke bypass van de Dommel, ’t Laar, Streekpark Kienehoef en De Neul.

In DeMooiRooiKrant van woensdag 23 november werd hier uitgebreid aandacht aan besteed. Rinus van der Heijden, lid van de initiatiefgroep, en Rob Jansen, eigenaar van Streekpark Kienehoef vertellen onder meer over de vier projecten en de nieuwe manier van samenwerken binnen Mozaïek Dommelvallei.

Klik op de onderstaande afbeelding voor het volledige artikel in PDF-bestand.

24-11-2016-artikel-mooirooikrant