Mozaïek Dommelvallei heeft met Adriaan Geuze een ambassadeur van formaat

Mozaïek Dommelvallei heeft met Adriaan Geuze een ambassadeur van formaat

Mozaïek Dommelvallei heeft met Adriaan Geuze een ambassadeur van formaat

Adriaan Geuze, landschapsarchitect en buitengewoon hoogleraar aan Wageningen University, heeft met een groep internationale studenten van de opleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning  in het kader van de studieopdracht ‘Spot On pilot: Innovation City’ veel plekken in het Dommeldal bezocht. Er zijn bijzondere ideeën ontwikkeld onder de titel ‘Het landschap als vestigingsvoorwaarde’.

De initiatiefgroep van Mozaïek Dommelvallei heeft aan deze pilot een bijdrage geleverd en een gefilmd interview met Adriaan Geuze mogelijk gemaakt. Het enthousiasme van Geuze  voor het Dommeldal is in bijgevoegd filmverslag samengevat. In de film wordt ook een toekomstbeeld geschetst waarbinnen Van Gogh Nationaal Park onderdeel zal uitmaken van onze slimme regio.

Klik hier om het filmpje te bekijken!

Deze film werd op 21 juni 2018 voor het eerst gepresenteerd door Het Groene Woud tijdens de officiële start Van Gogh Nationaal Park i.o.