Succesvolle WaterArena leidt tot position paper Mozaïek Dommelvallei 2.0

Succesvolle WaterArena leidt tot position paper Mozaïek Dommelvallei 2.0

Succesvolle WaterArena leidt tot position paper Mozaïek Dommelvallei 2.0

Op woensdag 28 november 2018 vond de WaterArena plaats in de Knoptoren in Sint-Oedenrode. Met presentaties van, maar ook een discussieronde met Rijksbouwmeester Floris Alkemade, directeur Groen Ontwikkelfonds Brabant Mary Fiers en gedeputeerde Erik van Merrienboer was het een interessante ochtend.

Position paper

Het resultaat van de bijeenkomst wordt vervat in een position paper van Mozaïek Dommelvallei 2.0. Dit position paper wordt door de manifestpartners van Dommelmozaïek op een later moment aangeboden aan de fracties die in maart 2019 deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschapsverkiezingen van Waterschap De Dommel en Waterschap Aa en Maas.

Download de presentaties van Floris Alkemade en Mary Fiers:


v.l.n.r. Floris Alkemade, Mary Fiers en Erik van Merrienboer